Gasoline - Med bensin i blodet

Alla inlägg under maj 2010

Av Lyllan Blogglus - 16 maj 2010 15:26

Japp! Tog den där promenaden in till Fjugesta igår, vädret var så otroligt härligt!


När vi kom hem skulle vi göra iordning en av bilarna så att köparen bara kunde komma och hämta den, men den blir tydligen hämtad någon annan dag.


Sedan bar det av till svärföräldrarna i Hallsberg på party, skoj skoj...


Folkrace idag, skjutsade in min karls systerson till Örebro och vart fast i bilkö pga olycka på motorvägen. Tog typ 2 timmar att åka Hallsberg - Örebro och sedan tillbaka.


Nu sitter jag och slappar, sista slappisen innan man börjar arbeta på måndag. Ska bli så otroligt skönt att få komma ut, längtar, fast ändå inte....


Mer bloggbajs, jag vet, men har just inge vettigare att skriva för tillfället.


Av Lyllan Blogglus - 15 maj 2010 10:33

Skrev nyss en inlägg som va några rader långt, klickade på "spara inlägg" och så kom denna här sidan upp igen, sidan som man skriver inlägget i, och inte har det spara inlägget! När jag bland de få gånger INTE har kopierat texten för säkerhets skull, ifall att detta skulle hända, så händer det! Blir så irriterad.


Får skriva om det, någon annan dag när jag har tid...

Av Lyllan Blogglus - 14 maj 2010 18:28

Idag är det tydligen dax för fredagsmys, det tyckte karln iaf, så då får han väl fredagsmys då.

Hade ju velat haft lite mer "spänning" i min sista helg som arbetssökande, men som vanligt blir det mys, som iof inte är helt fel, men vore roligt med omväxling.

Chips och dip denna gång, alltså inte grönsaker som sist. Samt att vi ska käka hamburgare som vi gjort hemma, eller iaf stekt dom själva.

Onyttigt? Ja, så förbaskat, och jag som ska ner i vikt. Men har faktiskt planerat en till promenad in till Fjugesta imorgon, så får väl försöka kompensera upp det =P


Jag ska ju faktiskt börja röra på mig mer, det har väl kommit en bit på vägen, men långt ifrån tillräckligt!


Nog med "bloggbajs" för idag.

Av Lyllan Blogglus - 14 maj 2010 13:46

Moget, ja, jag vet! För det är just vade detta inlägg ska handla om, bloggbajs! Bloggbajs är när man bloggar utan att igentligen inte ha något att skriva, just så som jag känner idag, inget att skriva.


Eller jo, för de som är intresserade så har jag varit i stallet och när jag kom hem skulle jag kolla upp olika försäkringar till nya bilen, vilket jag har gjort ett tag nu. Dessutom fick jag veta utav folksam att vi har två barn?!

Mjo, 2 barn och en -62 levande hos oss. Ja, då är det självklart mor, syster och jag.. Är jag ett barn? Vadför flyttade folksam över mammas försäring till min och gubbens försäkring?

Haha, killen jag snacka med sa "Hehe, nu höll din gubbe på att få en mycket tråkig helg". Om han bara visste ;)

Fy fan, vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till om det kom fram att min karl har barn som inte han har berättat för mig om. Som tur är så har han förhoppningsvis inte det, men man kan ju inte vara allt för säker.


Så detta var dagens bloggbajs, ett helt ointressant inlägg om just ingenting..

Av Lyllan Blogglus - 12 maj 2010 16:24

Ja, jösses säger jag bara!


Älsklingen va ledig idag, så vi drog in till Marieberg för att handla lite som vi behövde, där ibland en ny BH till mig. Insåg ganska snabbt att det va bikini som såldes, och inte alls många BHar. Vi gick nog igen alla butiker med BHar innan jag kom fram till att jag som vanligt inte skulle köpa något utav de som jag åkt in för att handla, och inget annats heller för den delen.


Vadför handlar jag aldrig det jag behöver? Vadför är det så svårt att hitta något man är nöjd med när man letar?


Jaja.. Så det kan vara...

Av Lyllan Blogglus - 11 maj 2010 15:20

Tänkte dela med mig av min underbara lunch, Kassler i chilisås. Mycket enkelt och går mycket snabbt.


Skiva kasslern till skivor och lägg ut dom i en ungsform.


Vispa sedan grädda och rör ner Heines (stavning?) chilisås. Använd efter eget tycke, jag höller i tills grädden får en ganska röd färg.


Om man vill kan man lägga bananer, annanas eller liknande mellan kassleskivorna, om man lägger dom dubbelt, men inget måste.


Häll sedan i grädden i formen tillsammans med kasslern och in i ugnen på 250 grader tills ytan får en fin färg.


Serveras med ris, men jag har även hört att vissa äter med potatis.


Smaskens!

Av Lyllan Blogglus - 11 maj 2010 09:25

Idag skulle jag ringa till posten samt min arbetsgivare för att få reda på när jag ska börja på måndag.


Posten sa att dom skulle meddela den ansvarige i vårat område om att jag fick min systers post, så förmodligen så ska det problemet vara ur världen nu iaf. Tjejen jag pratade med va supertrevlig och vill tacka min kusin för att hon hjälpte mig att hitta numret, eftersom att min dator inte vill hitta det! Ja, det är väl bara att leta, tänker ni säkert. Men så enkelt är det inte, för min dator vill nämnligen inte alltid ladda upp saker, där ibland hitta.se eller bilddagboken.se

Hur som hellst, problemet löst ;)


Ringde oxå arbetsgivaren, ska vara inne på Konsum när det öppnar på måndag för att få schema osv. Han frågade mig hur jag ställde mig till helg och kvällsarbete, och självklart kan man ju inte säga nej, då tar han ju någon annan! Han vet däremot att jag ska vara ledig under CCW, och jag hoppas inte att jag jobbar när vårmönstringen är, då blir jag grymt ledsen. De enda träffar som är VIKTIGA för mig är just vårmönstringen och CCW, men blir det jobb nästa helg så är det ju så =(


Hur som hellst, alla mina "måsten" är iaf uträttade idag, skönt!

Av Lyllan Blogglus - 10 maj 2010 17:10

Skulle ju få praktik på min "nya arbetsplats" i en månad och sedan skulle jag få sommar jobb + extratimmar med chans till senare anställning. Tyckte att det skulle bli otroligt kul att få komma ut och jobba, röra på mig och träffa folk!


Idag ringer tjejen jag har på AF och säger att hon pratat med min arbetsgivare, och han hade sagt att jag skulle ha 3 månaders praktik och sedan skulle jag få nystarts anställning tydligen.


Ja, jag ska vara otroligt glad och det kanske är bättre. Men hade hoppats på att få lite mer än knappt 3000 i månaden ganska snart? Jag känner mig något lurad, för det va ju inte det vi hade kommit överens om, och jag tappade förtroendet för honom en aning.


Ja, jag får väl köra på detta och se vart vi kommer.


Tjejen på AF sa även att jag hade varit otroligt duktig i mitt arbetssökande och gav mig beröm, det kändes iaf otroligt bra =)


Vi kör på detta så får vi se vart vi hamnar som sagt.  

Presentation


I am what I am and Im gonna keep on bopping that way

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Har du körkort
 Håller på med det
 Nej, klarar mig bra ändå
 Vad ska jag med det till om andra skjutsar mig?
 Ja, med prövotid
 Ja, rutinerad förare.
 Ja, men inget jag använder
 Försöker ta men klarar det aldrig

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kärlek

Daisypath Anniversary tickers

Länkar

Toel - Ge mig gärna mat

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Hitta hit!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards