Gasoline - Med bensin i blodet

Alla inlägg under mars 2010

Av Lyllan Blogglus - 31 mars 2010 09:19

Idag bär det av till Kopparberg, ska hämta en massa prylar ifrån mamma. Eftersom mamma har en massa skit i förådet har jag inte tidigare kunnat hämta mina saker som står där inne, och jag har tjatat på henne länge om att vi ska rensa ut, och det krävdes att hon skulle flytta för att det skulle bli gjort.


Så idag efter min karls jobb tar vi hans bil och hans föräldrars släp och brummar till Kopparberg. Undra vad jag kan ha för skit där inne, vet att jag ska ha en del köksprylar, vilket vi knappt har några här hemma. Ska även ta med oss min tvättmaskin hem, så man äntligen kan tvätta hemma, förhoppningsvis =/ Gubben min ville oxå ta med min moppe hem, men vi får se hur det blir med den saken helt enkelt..


Kika gärna förbi mor och säg hej =)


Kopparberg på den tiden dom hade hotell

 

Av Lyllan Blogglus - 31 mars 2010 08:18

Har kollat runt lite om vad som finns att pyssla med, och hittade en sak som heter photopearl. Pärla?! Ja, det låter otroligt fjantigt, men man kan lägga egentagna foton, låter kul =) Så ska köpa start paketet när jag får pengar och kolla om det är något för mig. Låter kul iaf =)


Jag har redan en massa ideer om vad jag vill lägga, spännande =)


http://photopearl.se för de som vill kolla vad det är för något ;)


En photopearl tavla och ett pussel

 

Av Lyllan Blogglus - 30 mars 2010 14:42

Hon är inte nåt man får
Hon är nån man ska förtjäna
Du höll aldrig henne högt
Du var aldrig nere på knäna


Hon är inte nåt man har
Inget att förfoga
Du sa att hon var så svår
Men klagar för att det är över


Löften hon gav var aldrig att var i ditt våld
Att stå under din kontroll
Löften hon gav rörde något annat,
men antar att det inte längre spelar nån roll


För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man


Du sa att du är beredd
Att va storsint, att förlåta
Va svara man på sånt
Ska man skratta, ska man gråta


Du som gjort henne så illa
Ska du kalla henne brottsling nu
Om nån någonsin ska förlåta
Är det hon, inte du


Löften hon gav var aldrig att följa dina nycker
Att ingå i ditt spel
Löften rörde något annat
så nu kan inte klandras hon gör inget fel


Men hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man


Du sa att hon var svår
Rent omöjlig att förstå
Det kan tänkas du har rätt
Mellan er var det så


Men nu vill du åberopa brott
Och nu säger du i raseri
Att den förräderskan har gått
Jag säger hon har gjort sig fri


Hon har gjort sig fri


Lisa Ekdahl

 

Av Lyllan Blogglus - 30 mars 2010 12:00

Vart beviljad både praktik och nystartsjobb utav AF, och har sökt som en tok efter någonstanns att vara.

Örebro katthem va intresserad utav praktikanter, så jag åkte dit och kollade.


Hon som visade mig runt verkade trevlig och katthemmet va trevligt i sig. De behövde någon som va där 4 timmar om dagen och dom tyckte om mig, så dom ville gärna se mig där fler gånger.


Ringde till min handledare på AF när jag kom hem, för så va det sagt. Men hon ville att jag skulle ha ett 8 timmars praktik istället. Vilket jag kan förstå. Men det lustiga va att hon sa "Det spelar ju ingen roll om du har praktik eller inte, du får ju pengar ändå" samt det roligaste (!) "Du har sökt väldigt mycket på en kort tid, så du kan lugna dig lite en stund"


Jag har alltid hört att AF ber en att söka jobb som inte finns samt söka fler jobb, men till mig säger dom att jag borde ta det lugnt och vänta på att en praktikplats kommer upp på AF åt mig.


Man blir ju lite smått förvirrad, ska jag söka eller inte? Har iaf visat framfötterna, att jag vill och att jag gör något!


Skickar med länk till katthemmet hemsida om någon intresserad vill kika.


www.orebrokatthem.com


Av Lyllan Blogglus - 29 mars 2010 17:44

Viktoria och Daniel har ju länge varit ett stort samtalsämne, större vart det nog nu när de kom ut att de skulle gifta sig. Tror svenska folket bara är uppdelade i två grupper när det gäller den saken, de som är för ochde som är emot brölloppet.


När jag säger för och emot menar jag att man är för eller emot att det ska läggas så mycke pengar på detta.


Själv är jag emot det. Tycker att allt är otroligt överdrivet. Det är säkerligen jättebra för turismen, det är säkert bra för det företag som blir anlitade. Men jag anser att kungahuset redan får tillräckligt och att de ska kunna betala detta själva.


Det är inte så att jag missunnar paret lycka, tvärtt om, men jag tycker inte skattebetalarna ska betala mer än vad de redan gör. Viktoria som är så känd för att bry sig om andra människors välmående, vadför kan vi inte lägga pengarna på sveriges hemlösa? Svergies pensionärer? Ge pengarna till vården eller till skolorna?


Finns så otroligt många ställen där vi skulle kunna lägga pengarna på som är 1000 gånger bättre än ett bröllop.


Såg något pogram här om dagen, vet inte vad det va för något. Där så berättade dom att de stängt kyrkan som de skulle gifta sig i för en total renovering som skulle gå på flera miljoner (eller miljarder, minns inte). Alltså sjukt mycket pengar! Vet inte riktigt vilka som skulle betala det, men jag antar att det är svenska folket. Kan inte paret nöja sig med att gifta sig i en fin kyrka? Nejdå, dom ska ha en NYRONOVERAD fin kyrka.


Likadant så gick jag runt bland frysboxarna på ICA för någon dag sedan, och fick syn på "bröllopstårta". Vart nyfiken och kollade, det är ju inte klokt! En bröllopstårta som ska säljas i Viktoria och Daniels namn, det är löjligt!


Jag hoppas att paret blir otroligt lyckliga, men tycker även att allt detta kostar oss skattebetalare otroligt mycke pengar som skulle kunna läggas på annat och hela grejen börjar bli ganska uppblåst =/


Av Lyllan Blogglus - 29 mars 2010 10:58

Måste verkligen fixa mitt liv, trotts att jag är lyckligare och gladare känns det som att det är något som fattas, mål i livet kanske? Satt här och funderade på vad jag IGENTLIGEN vill, och kommer väl inte fram till något som jag inte redan kommit fram till. Vill verkligen ha en förbättring, mitt liv kan bli bättre än såhär. Måste sluta vara så jävla lat, omotiverad och orkeslös! "Mycke vill ha mer", fast på ett bra sätt. Tänkte sätta upp lite mäl, som förmodligen är helt ointressanta för er!


Städa mer

Vårat hem ser ut som ett jävla bombnedslag, och eftersom jag är arbetssökande och min karl jobbar så är det min plikt att se till att det är snyggt hemma! Även om han ska hjälpa till (vilket inte händer ofta) så ska jag städa mer än vad jag gör!


Börja träna mer

Förutom aerobic 1 gång i veckan och kanske ridning någon dag i vecka så ska jag "träna" utav någon form, vilken form spelar ingen roll, bara det blir gjort! Börjar från och med idag!


Skaffa mig ett jobb

Söker ju jobb och praktik för fullt, men vill verkligen ha ett jobb! JAG SKA HA ETT JOBB!


Skaffa mig en hobby

Jag ska skaffa mig en hobby som jag gillar att hålla på med. Får inte kosta för mycke pengar då jag inte har några pengar! Jag vill göra något, men vet inte vad. Tar gärna förslag, för jag har ingen aning om vad jag vill göra.


Skaffa kompisar i närheten

Är något ensamt att inte ha några kompisar i närheten. Klarar mig otroligt bra själv, men skulle vara trevligt att kunna vara social med andra är min karls familj och släkt! Hur skaffar man bekanta i närheten? Jag jobbar på saken. Blir nog bättre när man skaffat någon form av sysselsättning.


Sluta hetsäta

Låter otroligt sjuk, men äta mindre! Det är inget jag har fått för mig att jag äter otroligt mycket, för jag gör verkligen det. Bara jag börjar träna och skaffar mig en sysselsättning så kommer mitt extrema ätande avta och jag kommer börja äta som en normal person.

 

Funderar på om man kan begära mer? Men tror jag är nöjd om jag kan klara av allt detta. Inte mycket begärt utav en själv, tycker jag iaf. =)

 

Lyllan mot ett bättre liv!

 

Av Lyllan Blogglus - 29 mars 2010 08:33

Som sagt, och som ni alla kanske har märkt, så är det faktiskt en helt ny vecka idag. Ny vecka innebär nya tag, får se vad det innebär lite mer exakt.

Väntar iaf på svar ifrån AF, vill veta om praktikplatsen jag kanske hittat är ok, har väntat på svaret ifrån i torsdags. Ska iaf dit imorgon för dom ville kolla på mig lite närmare osv.

Väntar även på att tjejen med hästen ska ringa, om hon ringer, men det hoppas jag på.


Åkte första åket i Cadillacen igår, så enormt skönt och en otrolig kännsla =) Längtar till sommaren och allt vad det medför =)


Har väl inte direkt något annat vettigt att skriva mer än att jag tror att någon bor i våran skorsten =/ Låter precis som när man bor i lägenhet och grannarna fixar med något.. Antar att det är fåglar. Haha, grymt intressant, jag vet =P  


Av Lyllan Blogglus - 28 mars 2010 14:59

Hade hela tjocka familjen på besök igår. Åkte in och hämtade dom i Örebro. En sak är iaf säker, det va sista gången jag gick på Mc Donalds med familjen Wiklund =P


Hur som hellst, dom verkade gillar huset jag bor i och man karls bilar, alltid ett plus, antar jag =)


Far min bjöd även på Kinaresturang, aldrig fel!


Hur som hellst, jag och gubben va in till stan idag och köpte nytt bilbatteri, så nu är snart Caddilacen igång. Fin som f*n =)


Verkar bli en crusingsommar iår med =)


Bilden har inget med mig att göra


Presentation


I am what I am and Im gonna keep on bopping that way

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Har du körkort
 Håller på med det
 Nej, klarar mig bra ändå
 Vad ska jag med det till om andra skjutsar mig?
 Ja, med prövotid
 Ja, rutinerad förare.
 Ja, men inget jag använder
 Försöker ta men klarar det aldrig

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Kärlek

Daisypath Anniversary tickers

Länkar

Toel - Ge mig gärna mat

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Hitta hit!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards