Gasoline - Med bensin i blodet

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Lyllan Blogglus - 15 januari 2011 12:13

Ska väl ge mig tillkänna som en töntig The sims nörd någon gång, för eller senare slinker det ut iaf, vilket det även gjort?


Hur som hellst, har köpt The sims 3 nu, älskar detta spel. Men som vanligt så är dom ju lite smått tråkiga när man bara har grundpaketet. Så nästa steg är att köpa expansionspaket. Funderar lite på vilket jag ska köpa; Drömjobb, Nattliv eller Jorden runt.


Nattliv

 

"Spelarna ges nu möjligheten att ta med sina simmar till en livfull stadsmiljö där de får chansen att bli lokalkändisar, bandmedlemmar, bartendrar, regissörer med mera.

För att få tillträde till stadens hetaste klubbar måste spelarna visa rätt attityd, annars blir det kalla handen från de tuffa dörrvakterna. Eller så får de helt enkelt hitta på ett annat sätt att få sitt namn på gästlistan. Om avkoppling hör till en av spelarnas favoritsysselsättningar kan deras simmar slappa på chica klubbar eller mysiga barer, medan mer äventyrliga simmar kan söka hemligheten bakom hur man blir en vampyr"


Prisjämnförelse: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=673834

 


Jorden runt

 

"Guida dem till framgångar och rikedom - eller potentiell undergång. Ta dina simmar till exotiska platser och leta efter gömda skatter. Om de är framgångsrika kommer du att upptäcka nya färdigheter, personligheter och belöningar. Utforska urgamla gravar i Egypten, bemästra kampsporter i Fjärran östern och upptäck den rika kulturen och berömda landmärken i Frankrike. Äventyret finns vid horisonten...vad kommer dina simmar att upptäcka?

- Anta utmaningar, hitta skatter och ta reda på vad som gömmer sig i de djupa grottorna.
- Utforska berömda landmärken i Kina, Egypten och Frankrike.
- Lär din simmar nya färdigheter, som exempelvis fotografering, och ta del av nya möjligheter.
- Träffa nya simmar från exotiska platser och dela deras kultur.
- Designa dina simmars hem i ny stil med prylar de tagit med från sina äventyrsresor."


Prisjämnförelse: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=470628

 


Hemmagjord trailer



Drömjobb

"Spelare kan nu uppleva några av de mest spännande och omväxlande jobben. I The Sims 3 Drömjobb, kan spelarna välja att jobba som spökjägare, galna uppfinnare, hantverkare som utför lysande mästerverk och som utredare med dussintals fall att lösa.

Dessutom kommer spelaren att kunna ändra utseendet på sin stad genom att bli en arkitekt som direkt påverkar området kring sig. Stylist karriär och nya tatuering systemet tillåter spelaren att ge sin sim en makeover  på fashionabla eller katastrofala sätt. För första gången kommer spelarna att ansvara för sina simmars karriärutveckling och besluta om de kommer att verka för gott eller ont, utöva kreativa strävanden eller tekniska frågor, klättra upp snabbt, eller var en slacker. Framtiden för simmarnas framgång eller misslyckande är helt i händerna på spelaren."


Prisjämnförelse: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=573194


Presentation


I am what I am and Im gonna keep on bopping that way

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Har du körkort
 Håller på med det
 Nej, klarar mig bra ändå
 Vad ska jag med det till om andra skjutsar mig?
 Ja, med prövotid
 Ja, rutinerad förare.
 Ja, men inget jag använder
 Försöker ta men klarar det aldrig

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kärlek

Daisypath Anniversary tickers

Länkar

Toel - Ge mig gärna mat

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Hitta hit!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards