Gasoline - Med bensin i blodet

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Lyllan Blogglus - 29 april 2010 09:37

Dagen inleddes så fint med arbetsintervju på en affär inne i Fjugesta, verkar ha gått bra och hoppas på att han "vill ha mig". Vadför ska arbetsgivaren alltid ställa sådanna "konstiga" frågor som "Hur skulle andra beskriva dig med 3 ord?" Gahh! Inte vet jag? Satt kanske 5 minuter och funderade på det där =P Nej, det gjorde jag inte, men svaret tog sin lilla tid. "Arbetsvillig, lättlärd och possetiv" fick jag fram, psss.. Aja..


Nu har jag varit hem och bytt om, ska iväg till stallet och ta hand om pollarna. Efter stallet ska jag hem till Sussie och väcka henne, hennes hund kommer att bli överlycklig att Knasen (min hund) kommer, hennes hund är nämligen otroligt kär i Knasen =P


När jag har degat hos henne en stund ska jag vidare till svärmor och svärfar, H skulle komma dit efter jobbet oxå, så vi inte blir ifrån varanndra alldelles för länge =P Skämt o sido. Ska iaf iväg på aerobic ikväll, sista gången för denna termin och dom vet inte om de blir något mer =( Jag tycker att det är kul med aerobic, jävla skit!


Vi får se om H har med sig min kusin, hon skulle evt sova här, för imorgon drar vi på cruising i Sala. Gött =) Va tänkt ifrån början att jag skulle köra, men det vart ändrade plander och nu ska jag få ta mig några cider ;)


Presentation


I am what I am and Im gonna keep on bopping that way

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Har du körkort
 Håller på med det
 Nej, klarar mig bra ändå
 Vad ska jag med det till om andra skjutsar mig?
 Ja, med prövotid
 Ja, rutinerad förare.
 Ja, men inget jag använder
 Försöker ta men klarar det aldrig

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Kärlek

Daisypath Anniversary tickers

Länkar

Toel - Ge mig gärna mat

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Hitta hit!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards