Gasoline - Med bensin i blodet

Alla inlägg under september 2010

Av Lyllan Blogglus - 8 september 2010 09:51

Snart bär det av med Knasen, min hund, till veterinären då han har klåda i öronen. Misstänker svamp igen då det inte va alls länge sedan han hade det. Trotts rekomendationer ifrån vet om att rengöra öronen ungefär varannan dag så har han tydligen fått tillbaka detta, och det vill inte gå över.


Sedan har jag mitt underbara gudbarn här på besök, otroligt trevligt =) En mycket snäll liten pojk på 4 år, tror jag. Ja, jag är nog världens sämsta gudmor som inte håller reda på sådant =/

Jag befarade att det skulle bli massa tjat om att åka hem igårkväll när vi skulle sova, men han frågade bara när han skulle få åka hem till mamma och pappa, svaret han fick var "sen", och så va det inge mer snack om det.


Nej, nu ska jag ha lite kvalitetstid med mitt gudbarn och sedan vidare till vet.


Ville lägga in en bild på antingen min hund eller mitt gudbarn, då jag sitter vid någon annans dator som inte är lika dum som min. men den vill tydligen inte logga in på bdb så jag kan hämta något =( Så då får det vara...  

Av Lyllan Blogglus - 7 september 2010 11:19

Fick två timmars arbete igår, så otroligt skönt att få dryga ut kassan lite grann. Hur ska man klara sig på knappt 3000 kr i månaden? Hur har de tänkt? Kanske fungerar för någon som bor hemma hos mor och far!


Först ska man ha råd att betala bilen, för har man ingen bil kan man inte söka jobb, och kan man inte söka jobb så får man inge pengar! Snacka om ond cirkel!

Sedan ska man handla mat, vilket man borde klara på 3000 kr, men man har andra utgifter än bara maten!

Efter de ska hyra och el betalas, och hur ska jag kunna fixa det? Bostadsbidrag kan jag ej få då min sabmo är över 25 år. Så till jag har fått jobb så får min sambo ta hand om de, precis som innan jag flyttade in.


Detta är bara 3 utav alla saker man måste ha råd med på en månad. Vem är det som har räknat ut denna summa igentligen? Hur kan det vara lagligt att man i sverige ska behöva leva såhär?! För att inte snacka om när jag gick nyopererad, sjukskriven och inkomstlös. Nej, fy fan!


Hur som hellst, fy vad jag gnäller, men måste få skriva av mig. De jag ville komma fram till va att jag iaf jobbade 2 timmar igår, och ska jobba 6 timmar till idag, det är ju alltid något. Kanske kan räcka till lite mer mat?


Hoppas på att hitta ett riktigt jobb snart.

Av Lyllan Blogglus - 6 september 2010 16:46

Vadför är vi så beroende av våra mobiler, datorer och tv-apparater?!


Vårat internet och dator är världens sämsta, allt tar så lång tid när man ska göra något på våran dator, och inte har vi råd att köpa nytt heller, så jag får tyvärr leva med det. Internet insisterar dessutom på att den inte vill vara tillgänglig när jag vill ha det, utan loggar in och ut som en jojjo eller strejkar, i ren protest! Vadför har jag gjort mig så beroende utav datorn? Förmodligen pga bristande sysselsättning, men det hör inte hit!


Och den där förbaskade tven! Både jag och karln vill ha fler kanaler då vi bara har 1,2,4 och 6an. Finns ju nästan aldrig något att titta på, och ändå betalar man radiotjänst en massa pengar i månaden, och kan inte ens få in de vanliga standardkanalerna 1-6 =( Det är oxå något som vi inte kan skaffa förens jag fått jobb. Hatar att vara arbetslös, hatar att sitta hemma med knappt några kanaler och en dålig internetanslutning.


Det skulle ju bara fattas att mobilen sa tack och adjö oxå, jag kan inte sitta ute i skogen med någon som hellst kontakt med omvärlden =/


BRB

Av Lyllan Blogglus - 5 september 2010 22:19

Då min sambo varit ledig så har jag ej suttit på datorn tillräckligt länge för att hinna blogga, men imorgon ska han jobba igen och då har jag åter igen tid att sitta och terrorisera er med inlägg ;)


I helgen har vi iaf fixat med huset, panel har spikats och fönster har skrapas, kittas och målats. Äntligen känns det som att huset har en ljusare framtid! Och vi skulle aldrig klara det utan all den hjälp vi fått.


Va även upp på Old Wheels meet #2 i Kopparberg/ställdagen. Ställde ut min pilsnerhäck till 144 =P Haha, busigt gjort, jag vet ^^ Nej, men det fanns ju andra som ställde ut volvosar och andra mindre roliga bilar.

Vann dessutom titeln "Bäst 50-tals klädda". Trevlig titel att få =) Hade velat laggt upp en bild på detta, men då min dator är otroligt seg och min tid knapp just idag så får jag fixa detta en annan dag.

 

Va även på kräftskivan, tycker trevligt =) Va dock mest äldre, men jag är van att umgås med folk som är äldre och trivs oftast bäst så.

 

Nej, får blogga mer imorgon, om något annat...

Av Lyllan Blogglus - 2 september 2010 15:49

Då vi bor lantligt eller i skogskanten, har lite svårt för att veta hur vi bor, när vi har skogen på två sidor av huset och äng/åker på de andra sidorna en bit bort. Hur som hellst så hör det lixom till att dessa sommarplågor som flugor, getingar och annat smått är extra jobbiga här ikring om sommrarna.Det slog mig just att jag inte haft några flygfäns besvär på någon dag, det är höst! Hösten är alltså inte alls så tråkig som jag hitills tyckt iår. Jag vet inte hur många "getingfällor" jag har ställt ut, satt upp och annordnat, så försvinner de inte iaf! Dom bara vägrar ge upp! Men nu ser det ut som att det har kommit till ett slut! Efter en hel sommar då jag har haft flygfäns utrotningsläger här på gårn så är mitt arbete äntligen slut. Nu inväntar jag bara vintern, när det blir så kallt i vårat hus att inte ens spindlarna överlever, för de är äckliga, påträngande och otroligt jobbiga de med!

Av Lyllan Blogglus - 2 september 2010 09:54

Hmm, jag missar då en massa, jämnt. Hur sant detta är vet jag ej, jag orkar heller inte gå in på NA för att leta efter detta inlägg, men fick detta ifrån en blogg.


http://sweetname.devote.se/blogs/5612197/raggare-som-slaecker-braender-med-oel--saaklart-fraan-fjugesta-.htm


Hehe, ja, alla sätt är ju bra utom de dåliga...

Av Lyllan Blogglus - 2 september 2010 09:15

Hehe, ja, eller nej...

Hur som hellst, har fullt upp i helgen. Min sambo är ledig på fredag, så då ska vi iväg och rösta, fixa med huset och liknande, antar jag ...


På lördag ska jag upp till Kopparberg på Old Wheels Meet, då jag inte kunde vara med förra året pga operation så ska jag promt dit iår. Det ska dessutom bli otroligt skönt att få se folk man känner igen, känner ju inte en enda jävel här.

Blir iaf inte kvar i Kopparberg länge, skönt är det igentligen, i Kopparberg kan man inte stanna för länge =/ På kvällen ska jag och min karl på kräftskiva hos grannarna, ett otroligt bra tillfälle att lära känna någon! Hehe, känner dom inte alls, men vi va upp på deras loppis och då bjöd de oss, trevligt värre =)


Nej, vilket "bloggbajs" inlägg, men har ju så tråkigt!


Av Lyllan Blogglus - 1 september 2010 10:34

Jag måste berätta en grej som min karl kom med igår, då jag "mobbade honom" efter en rolig händelse på toaletten. Grejen va den att för ett tag sedan hade han ont i magen, och satt mitt i natten på toaletten och mer eller mindre skrek. Haha, roligt, ellerhur?! =)


Hur som hellst, så jag imiterade honom lite igår, som vanligt, och då sa han "vänta du tills du ligger där på förlossningen, då ska jag stå vid sidan om och skrika och säga att du är larrvig". Haha, han jämnförde seriöst barnafödsel med att ha väldigt ont i magen.

Hur många sitter på toaletten och stönar och skriker över magont?! 


Han kommer förmodligen inte bli så glad över att jag skrev detta, men måste ju dela med mig utav allt roligt som händer - delad glädje är dubbel glädje.


Och här om dagen påstod han att jag hade en mycket unik pojkvän - han tvättade en bil och snackade i telefon samtidigt. Han menade på att killar inte kunde göra två saker samtidigt, vilket iof ofta stämmer, men att han kan det. Haha, ja, jag säger då de!

Presentation


I am what I am and Im gonna keep on bopping that way

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Har du körkort
 Håller på med det
 Nej, klarar mig bra ändå
 Vad ska jag med det till om andra skjutsar mig?
 Ja, med prövotid
 Ja, rutinerad förare.
 Ja, men inget jag använder
 Försöker ta men klarar det aldrig

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Kärlek

Daisypath Anniversary tickers

Länkar

Toel - Ge mig gärna mat

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Hitta hit!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards